неделя, 20 октомври 2013 г.

Изкуство по земята

В Япония от гледане човек много бързо се уморява.Хората,сградите,непознатите растения,странните табели и луди магазини...Всяко едно нещо привлича погледа.Решиш ли обаче да избягаш от тази лудница и да впериш поглед в...краката си,примерно,няма спасение,братко!Интересните неща са и по земята!




Днес ви представям капаци за канализационни шахти из Япония. Видовете им сигурно са толкова,колкото са и градовете в Япония! И всеки от оригинален, по-оригинален, от пъстър по-пъстър! 
 БИККУРИ!
Започваме с не шарените и все пак Уникални капаци!






Преминаваме към леко оцветените




И накрая-любимите ми-пълната шарения и прекрасност!!!














 Надявам се да ви е харесало.Още снимки на безброй многото разновидности японски капаци за канализационни шахти може да видите тук


4 коментара:

  1. Леле-красота-явно нямат роми там.

    ОтговорИзтриване
  2. Моята любима кума беше казала за венецианските розови улични фенери: "Каква душа трябва да имаш, за да направиш фенери от розово стъкло - ами, розова душа!" :) А аз бих казала: " Каква душа трябва да имаш, за да превърнеш дори уличните канализационни шахти в изкуство! Ами - японска душа! <3 Ей затова ги обичам толкова много тези японци!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Много интересно пишете и снимате. Моля кажете, в Япония, в градовете има ли места с Wi-Fi free? Туристите къде и как ползват мобилен интернет? По какъв начин могат да се водят евтини разгори с чужбина от Япония? Как е най-изгодно да се ползва градски транспорт в Токио: с one day tiket, SUIKA или има други еднодневни или двудневни карти за чужденци?Знаете ли адреса на магазините, където продават без ДДС на чужденци? Адрес на магазин на Uniqlo, за да се купят якенца с гъши пух? Координати на фирма, която предлага услугата: вземане на багаж от хотел в един град и транспортирането му до хотел в друг град, за да не го влачи туриста със себе си. Не виждам къде да ви пиша, затова пиша тук. Предстои ми пътуване след четири дни.
    Моля да ми отговорите спешно на: mminkov1008@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  4. Уаууу, някои от дизайните са си просто супер! Човек не може да не гледа къде ходи в Япония, погледът просто отива върху капаците на шахти...

    ОтговорИзтриване